29.3.08

iPhone: γιατί περιμένω τη 2α Παρουσία!..

 Παρακολουθώ το iphone από την ανακοίνωσή του, θεωρητικά το έχω μελετήσει πολύ και το θέλω ακόμα περισσότερο, αλλά θα το πάρω όταν έρθει επίσημα στη αγορά μας, διότι: 


1. Ακόμα και αν πρόκειται για το jesusPhone δεν πρόκειται να παρακαλέσω κανέναν για να του δώσω τα λεφτά μου. Να ρθει να τα ζητήσει και να πάρει αν αξίζει.. 

2. Ελπίζω σε ένα αξιοπρεπές πακέτο φωνής-δεδομένων (δυστυχώς μάλλον όχι φθηνό), που να επιτρέπει την πλήρη αξιοποίηση της συσκευής


Εκτιμώ και θαυμάζω το ενδιαφέρον όσων early και.. very-early adaptors, που το πήραν από την πρώτη στιγμή, το ξεκλείδωσαν, του έμαθαν ελληνικά, το αξιοποίησαν και στα ελληνικά δίκτυα και διέδωσαν την γνώση στα σχετικά forums, αδιαφορώντας ή προσπερνώντας τα τεχνητά εμπόδια που βάζουν οι εταιρείες.. 


Κάποτε το ίδιο έκανα κι εγώ για τα παλμ. Το έργο σε επανάληψη δεν έχει απλά το ίδιο ενδιαφέρον... 


ΥΓ: Σε ό,τι αφορά την εμπορική του διάθεση, είναι αστείο να καταδικάζουμε διάφορους που το παρα-εισάγουν. Προφανώς υπάρχει ζήτηση (έστω και για τις τρελές τιμές που ζητάνε) και αν υπάρχει κάτι παράνομο (ακόμα και σε θέμα εγγύησης), υπάρχει καταλληλότερος αποδέκτης για τις καταγγελίες όσων θίγονται. Αφήστε, που έστω κι έτσι δημιουργείται μια επιπλέον πίεση για να συντομεύει η επίσημη άφιξη..

Δεν υπάρχουν σχόλια: