31.3.08

Είναι πολλά τα λεφτά, Αρη..

..κι έτσι το Πλαίσιο, ξεπερνώντας παλιά ταμπού, πουλάει πλέον Apple Macintosh σταθερούς και φορητούς υπολογιστές! Αυτό βέβαια δεν λέει πολλά για τους υποψιασμένους χρήστες που αγοράζουν από Γερμανία, Αγγλία ή και εκτός ΕΕ, αλλά φέρνει για πρώτη φορά τους υπολογιστές της Apple σε επαφή με τον κόσμο μέσω του μεγαλύτερου δικτύου καταστημάτων τεχνολογίας στην ελληνική αγορά. Προς το παρόν εμφανίζονται στις σελίδες του ηλεκτρονικού Πλαισίου ορισμένα από τα μοντέλα και μάλιστα με την επισήμανση ότι "αναμένονται σύντομα", αλλά το ουσιαστικό είναι ότι η αρχή έγινε..


Η κίνηση αυτή υποδηλώνε επίσης, ότι κάτι αλλάζει στα μερίδια αγοράς υπολογιστών, κάτι τόσο δραματικό, που αναγκάζει το Πλαίσιο να ξεπεράσει το πείσμα του και να δώσει εναλλακτική πρόταση στο ελληνικό κοινό, που βαρέθηκε πλέον να αγοράζει turbo-X (δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί επιμένουν στο τόσο άκομψο αυτό όνομα-ελπίζω να μην το θεωρούν.. δοξασμένο brand name!). Ισως να μαθεύτηκαν οι καλές πωλήσεις του e-shop.gr που τα έφερε νωρίτερα..

Είναι πάντως μια καλή μέρα για τον Mac στην Ελλάδα!

2 σχόλια:

dtsomp είπε...

Για ένα φεγγάρι, το Πλαίσιο έφερνε Mac Mini G4 (αρχές 2006 αν θυμάμαι καλά), αλλά μετά τα έφαγε η μαρμάγκα...

Βασίλης είπε...

σαν κάτι να θυμάμαι, τώρα που το λές! Το ζήτημα είναι ότι πέρασαν ανεπιστρεπτί οι μέρες που η αναζήτηση mac στη Θεσσαλονίκη έμοιαζε με κυνήγι θησαυρού. Πλέον τα βλέπεις σε πολλά περισσότερα σημεία, έστω και αν λανσάρονται ως "φρέσκα" τα.. μπαγιάτικα μοντέλα ;)