9.6.08

Δεν μπορώ, δεν μπορώ να περιμένω...


και όχι, δεν εννοώ την πρώτη νίκη της Εθνικής μεθαύριο. Μου φτάνει να κάνουμε αξιοπρεπή εμφάνιση. Πρωταθλητές είμαστε, κόμπλεξ δεν έχουμε, κατεβαίνουμε με αέρα και κάνουμε το κομμάτι μας! 


Οχι, εννοώ το αυριανό event, WWDC '08 που θα καθορίσει το οικονομικό μέλλον της χρονιάς. Τα μισά απ' όσα λένε να ανακοινωθούν, δεν πρόκειται να μου μείνει ευρώ στην τσέπη φέτος. Θα πάνε όλα υπέρ R&D της Apple... ;)

Η μεγάλη άφιξη βέβαια είναι το iPhone 2, που αναμένεται επιτέλους και στα μέρη μας ίσως μέσα στο καλοκαίρι από τη Vodafone. Ζωντανή κάλυψη της εναρκτήριας ομιλίας του Jobs (γνωστή και ως keynote του θείου!) από όλους τους macομανείς. Αύριο στις 8 το βράδυ, δείτε ένα διαφορετικό δελτίο ειδήσεων...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα,
το iPhone2 το είδα σε κάτι photos αλλά είχα την εντύπωση ότι η vodafone θα φέρει στην Ελλάδα το πρώτο iphone. Ενδιαφέρον θα ήταν εάν μας έλεγε και την τιμή.

Βασίλης είπε...

Καλησπέρα,

είναι πλέον σαφές ότι η Voda θα φέρει την νέα έκδοση του iPhone, που θα είναι συμβατή και με τα 3G δίκτυα των ευρωπαικών χωρών.

Η τιμή παραμένει αίνιγμα. Οι περισσότεροι συμφωνούν ότι η συσκευή θα δοθεί σε προγράμματα με πολλές υπηρεσίες (μεταξύ των οποίων και internet browsing) και επομένως υψηλό πάγιο. Η ίδια η συσκευή μπορεί να κοστίζει λιγότερο από την προηγούμενη πάντως... Μια δική μου μαντεψιά είναι ότι η συσκευή θα κοστίζει περί τα 250-300 ευρώ και με πάγιο 50 ευρώ. Για να δούμε...